Beveiligingssystemen

Een veilige werkomgeving is voor elke organisatie belangrijk. Voor medewerkers, voor klanten, voor iedereen die er over de vloer komt. SecureUp begrijpt dat en helpt met het realiseren daarvan. Door vakkundig advies te geven, een compleet pakket van betrouwbare bewakingscamera’s te installeren. bewakingscamera biedt effectieve bescherming tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Op basis van een risicoanalyse stellen we een beveiligingsplan voor u op met daarin een advies over de geschikte bewakingscamera’s. Onze veiligheidsspecialisten installeren op vakkundige wijze de bewakingscamera’s. Doordat onze vakmensen tevens service en onderhoud verzorgen, bent u verzekerd van een optimaal werkend bewakingscamera’s.

Meest gestelde vragen in de beveiligingsbranch
Het uitbesteden van uw beveiliging kan veel vragen oproepen. Waar moet ik op letten bij het inhuren van een beveiligingsbedrijf? Wij hebben deze vragen allemaal op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Heel simpel, gewoon via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in met ons. Wij kunnen dezelfde week nog bij u langs komen.

Direct offerte aanvragen!

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee totdat uw ideeën aansluiten bij ons plan van aanpak. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag.

Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Onze beveiligers hebben minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 en zijn in het bezit van BHV/EHBO. Daarnaast volgen de beveiligers diverse trainingen en cursussen m.b.t. agressie en zelfverdediging en surveillance-trainingen, waarbij er wordt gekeken naar veranderingen en verbeteringen.

Waarom zou ik voor Secureup Beveiliging kiezen en niet voor een andere partij?

Met SecureUp bent u gegarandeerd van goede dienstverlening en flexibiliteit. Wij streven naar een duurzame en effectieve samenwerking. Bovendien hebben wij uitstekende kennis over onze werkgebieden en ons personeel wordt jaarlijks getraind . In de branche zijn een aantal punten zeer belangrijk In de branch zijn een aantal punten zeer belangrijk: 
1) kwaliteit;
2) snelheid;
3) service en flexibiliteit.
Jaarlijks controleren wij deze drie punten bij al onze klanten en personeel. Op deze manier blijven wij de beste in ons vakgebied.

Menu