Bouwbeveiliging

Beveiliging op de bouwplaats is tegenwoordig een noodzaak, want diefstal en vandalisme zijn een grote kostenpost in de bouwsector. Bovendien beperkt de schade zich vaak niet tot alleen de directe schade, zoals: gestolen koper of geforceerde hekken en sloten. Nog kostbaarder is de indirecte schade, namelijk personeel en onderaannemers die een tijd stil staan. Met goede bouwbeveiliging op de bouwplaats zijn dit soort risico’s voor een groot deel weg te nemen. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan schade aangericht op bouwplaatsen. Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig toegankelijk. Daarom zijn bouwplaatsen een makkelijk doelwit voor diefstal of vernieling. Al helemaal wanneer een woningbouwproject zich in de laatste fase bevindt en er veel kostbare apparatuur en materialen aanwezig zijn op de bouwplaats. Naast onnodige kosten levert dit vaak ook bouwvertraging op. Beveiliging is dé oplossing om dit te voorkomen.

Waarom zou je ons inhuren?

Wij nemen een proactieve houding aan
Wij gaan voor een passievolle samenwerking
Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van veiligheid

Meest gestelde vragen in de beveiligingsbranch
Het uitbesteden van uw beveiliging kan veel vragen oproepen. Waar moet ik op letten bij het inhuren van een beveiligingsbedrijf? Wij hebben deze vragen allemaal op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Heel simpel, gewoon via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in met ons. Wij kunnen dezelfde week nog bij u langs komen.

Direct offerte aanvragen!

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee totdat uw ideeën aansluiten bij ons plan van aanpak. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag.

Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Onze beveiligers hebben minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 en zijn in het bezit van BHV/EHBO. Daarnaast volgen de beveiligers diverse trainingen en cursussen m.b.t. agressie en zelfverdediging en surveillance-trainingen, waarbij er wordt gekeken naar veranderingen en verbeteringen.

Waarom zou ik voor Secureup Beveiliging kiezen en niet voor een andere partij?

Met SecureUp bent u gegarandeerd van goede dienstverlening en flexibiliteit. Wij streven naar een duurzame en effectieve samenwerking. Bovendien hebben wij uitstekende kennis over onze werkgebieden en ons personeel wordt jaarlijks getraind . In de branche zijn een aantal punten zeer belangrijk In de branch zijn een aantal punten zeer belangrijk: 
1) kwaliteit;
2) snelheid;
3) service en flexibiliteit.
Jaarlijks controleren wij deze drie punten bij al onze klanten en personeel. Op deze manier blijven wij de beste in ons vakgebied.

Menu