Evenementen beveiliging

Bij ieder evenement staat veiligheid op de eerste plaats, evenementenbeveiliging is daarbij onmisbaar. Of het nou gaat om groot- of kleinschalige evenementen, u wenst optimale veiligheid voor de bezoekers.

We zijn zeer kundig in het organiseren en begeleiden van de evenementenbeveiliging en
zorgen ervoor dat de beveiliging niet ten koste gaat van de gastvrijheid. De bezoekers dienen  zich zowel veilig als welkom te voelen.

Waarom zou je ons inhuren?

Wij nemen een proactieve houding aan
Wij gaan voor een passievolle samenwerking
Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van veiligheid
Meest gestelde vragen in de beveiligingsbranch

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Heel simpel, gewoon via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in met ons. Wij kunnen dezelfde week nog bij u langs komen.

Direct offerte aanvragen!

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee totdat uw ideeën aansluiten bij ons plan van aanpak. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag.

Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Onze beveiligers hebben minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 en zijn in het bezit van BHV/EHBO. Daarnaast volgen de beveiligers diverse trainingen en cursussen m.b.t. agressie en zelfverdediging en surveillance-trainingen, waarbij er wordt gekeken naar veranderingen en verbeteringen.

Waarom zou ik voor SecureUP Beveiliging kiezen en niet voor een andere partij?

Met SecureUp bent u gegarandeerd van goede dienstverlening en flexibiliteit. Wij streven naar een duurzame en effectieve samenwerking. Bovendien hebben wij uitstekende kennis over onze werkgebieden en ons personeel wordt jaarlijks getraind . In de branche zijn een aantal punten zeer belangrijk In de branch zijn een aantal punten zeer belangrijk: 
1) kwaliteit;
2) snelheid;
3) service en flexibiliteit.
Jaarlijks controleren wij deze drie punten bij al onze klanten en personeel. Op deze manier blijven wij de beste in ons vakgebied.

Menu