Mobiele Surveillance

Optimale zekerheid, daar gaat het om. In de avond, nacht en in het weekend kunnen wij door professioneel toezicht van onze mobiele surveillancedienst mogelijk onraad in een vroeg stadium signaleren en daar actie op ondernemen. De beveiligers van de mobiele surveillancedienst zijn getraind en hebben ervaring in het uitvoeren van o.a. brand- en sluitrondes, openingsrondes en de afhandeling van elk type alarmmelding. De beveiligers van de mobiele surveillance maken gebruiken van speciaal ontwikkelde software en een bijbehorende app. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maakt de beveiliger in de app een digitaal rapport op. Hiermee wordt op efficiënte wijze direct inzichtelijk gemaakt wat de beveiliger voor u heeft uitgevoerd en met alle daarbij behorende bijzonderheden. Ook in onze gratis klantenportaal kunt u eenvoudig terugzien welke werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd en welke werkzaamheden voor u staan ingepland om uitgevoerd te worden

Al met al genoeg reden om mobiele Surveillance in te zetten.

Persoonlijke alarmverificatie en professionele alarmopvolging
Openings- en sluitrondes
Dag en nacht controlerondes
Controle en beheer brandmeldinstallaties
Meest gestelde vragen in de beveiligingsbranch

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Heel simpel, gewoon via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in met ons. Wij kunnen dezelfde week nog bij u langs komen.

Direct offerte aanvragen!

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee totdat uw ideeën aansluiten bij ons plan van aanpak. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag.

Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Onze beveiligers hebben minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 en zijn in het bezit van BHV/EHBO. Daarnaast volgen de beveiligers diverse trainingen en cursussen m.b.t. agressie en zelfverdediging en surveillance-trainingen, waarbij er wordt gekeken naar veranderingen en verbeteringen.

Waarom zou ik voor Secureup Beveiliging kiezen en niet voor een andere partij?

Met SecureUp bent u gegarandeerd van goede dienstverlening en flexibiliteit. Wij streven naar een duurzame en effectieve samenwerking. Bovendien hebben wij uitstekende kennis over onze werkgebieden en ons personeel wordt jaarlijks getraind . In de branche zijn een aantal punten zeer belangrijk In de branch zijn een aantal punten zeer belangrijk: 
1) kwaliteit;
2) snelheid;
3) service en flexibiliteit.
Jaarlijks controleren wij deze drie punten bij al onze klanten en personeel. Op deze manier blijven wij de beste in ons vakgebied.

Menu