Sleutelbeheer

Overweegt u om sleutels van uw pand in beheer te laten brengen? Secureup biedt u deze mogelijkheid. Op veilige wijze kunt u het beheer van de sleutels van uw bedrijf of woning overlaten aan SecureUp. Wij kunnen u volledig ontzorgen voor de afhandeling van alarmsituaties of openen de deuren voor uw werknemers.

Wat kunt u van ons verwachten?
Zodra SecureUP de melding krijgt dat uw alarm afgaat, zal de beveiliger worden ingeschakeld om de melding af te handelen. De beveiliger controleert ter plaatse op inbraaksporen aan de buitenkant van uw pand. Onze beveiligers zijn vakkundig en weten de protocollen goed op te volgen. Indien er politieondersteuning noodzakelijk is, zal de beveiliger direct handelen. Bij loos alarm zal de beveiliger het alarm resetten en afmelden bij desbetreffend contactpersoon.

Wilt u meer weten over de voordelen van sleutelbeheer? Neem dan contact met ons op!

Meest gestelde vragen in de beveiligingsbranch

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Heel simpel, gewoon via het contactformulier op deze website of neem telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in met ons. Wij kunnen dezelfde week nog bij u langs komen.

Direct offerte aanvragen!

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee totdat uw ideeën aansluiten bij ons plan van aanpak. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag.

Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Onze beveiligers hebben minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 en zijn in het bezit van BHV/EHBO. Daarnaast volgen de beveiligers diverse trainingen en cursussen m.b.t. agressie en zelfverdediging en surveillance-trainingen, waarbij er wordt gekeken naar veranderingen en verbeteringen.

Waarom zou ik voor Secureup Beveiliging kiezen en niet voor een andere partij?

De vraag zou eigenlijk anders moeten zijn: waarom zou u voor een partij kiezen die bijvoorbeeld uit Utrecht, Amsterdam of Hilversum moet komen, terwijl wij binnen handbereik bij u vandaan zitten? Onze kracht is namelijk dat wij altijd dichtbij zijn, we hebben uitstekende kennis over onze omgeving en werkgebieden en ons personeel wordt jaarlijks getraind. In de branch zijn een aantal punten zeer belangrijk: 
1) kwaliteit;
2) snelheid;
3) service en flexibiliteit.
Jaarlijks controleren wij deze drie punten bij al onze klanten en personeel. Op deze manier blijven wij de beste in ons vakgebied.

Menu